A+ A A-

Fanatix@Electrochamps'13

  • Κατηγορία: FRT News
electr13

To Fanatix models έχει πολλούς λόγους...... ......να χαίρεται. Πρωτον γιατι ηταν σπόνσορας ενος απο τους καλυτερους ετησιους αγωνες που γινονται στη χωρα μας(στην καλυτερη πιστα-μην το ξεχναμε) και επειτα για τις επιτυχιες των οδηγων και προιοντων.
Στα πισωκινητα 2wd ειχαμε τη νικη του Παπανικολαου kyosho/ORCA και την 3η θεση του Φλουδα Losi22/Losi tires.
Στα SC είχαμε όλο το βάθρο των junior με 1ο Λουη Hpi/Nosram, 2o Κουτρα Hpi/Nosram και 3ο Αγγελακοπουλο Hpi/Nosram και τα 9!!! απο τα 13 SC να είναι Hpi.

Στα τετρακίνητα 4wd απόλυτη επικράτηση του Παπαρέγκα Τασου Xray XB4/Nosram σε δοκιμαστικα, προκριματικά, τελικούς, pole position, best lap και το 1-2 στο βάθρο με 2ο τον Παπαρεγκα Γιαννη και αυτος με Xray XB4/Nosram και την 3η θεση στο βαθρο του Β τελικου απο τον Αγγελακοπουλο Xray XB4/Nosram (μπροστα απο παλιους και εμπειρους αλλα με... λαθος εξοπλισμο).

Πέρα απο τις νικες και τα βαθρα θα θελαμε να ευχαριστησουμε και ολους τους αλλους οδηγους που μας εμπιστευονται και τρεχουν με τα προιοντα μας(τα οποια εμφανως και καθε Κυριακη δειχνουν οτι με τη σωστη ρυθμιση και συμπεριφορα οχι μονο δεν σπανε, δεν χαλανε,δεν καιγονται κλπ,κλπ αλλα κερδιζουν με ανεση και διαφορα αν ο οδηγος κανει αυτο που πρεπει) και επισης να τονισουμε σε μερικους αλλους "καλυτερα να οδηγανε παρα να μιλανε". Προπονηθειτε και διασκεδαστε. Τοσο απλο ειναι.