A+ A A-

XRS 29/1/17

  • Κατηγορία: FRT News
16299102 1166646973448746 8113497992225780415 n


ΝΙΤΡΟ ΣΤΟΚ 
H μέρα ξεκίνησε με πολύ κρύο. Πολύ όμως. Τα νιτρο στοκ άναψαν τα αίματα απο τα προκριματικά με τα best lap κυριολεκτικά να διαλύονται απο τους 2 πρωταθλητές Ελλάδος,Λύκαρη και Σωτηρόπουλο Γιάννη. Οι υπόλοιποι ακολούθησαν υποδειγματικά τον τρομερό γι αυτούς ρυθμό. Ο τελικός ήταν οτι καλύτερο έχουμε δει εδω και πολύ καιρό. Οι 2 πρώτες θέσεις άλλαξαν αρκετές φορές με τον Λύκαρη σαφώς δυνατότερο να κάνει τα πάντα, να προσφέρει θέαμα, αγωνία, 2-3 εγκεφαλικά στον πατέρα του και τους θεατές και στο τέλος να κερδίζει πάνω στη γραμμή για 0.126 τον άξιο αντίπαλο Σωτηρόπουλο που κράτησε με νύχια και με δόντια μέχρι τελευταία στιγμή. Εναν ήσυχο αγώνα έκανε ο Παναγιωτόπουλος αρκετό για να πάρει την 3η θέση για την οποία γνώριζαν όλοι απο το πρωί οτι ήταν η μόνη διαθέσιμη. Μπράβο σε όλους τους αγωνιζόμενους για τον όμορφο αγώνα. Ελπίζουμε να διασκέδασαν και να έμαθαν απο τους 2 έλληνες πρωταθλητές οι οποίοι ΑΝ πάρουν μέρος στον επόμενο αγώνα θα ξεκινήσουν με 3 γύρους διαφορά απο τους υπόλοιπους.

F1
Δυνατότερος ο Κιντής που του'λειψε που δεν ήρθε στον προηγούμενο αγώνα και τα έδωσε όλα σε αυτόν. Ο Διαμαντής άρρωστος και κρυωμένος 2ος και ο Παπαχρήστος - redbull 3ος με πολλές πιρουέτες. Μεγάλο ατύχημα ο Παναγιωτόπουλος που το έκοψε στα 2 αφου βρέθηκε στο δρόμο του Παπαδόπουλου και ο Συκιανάκης έπεσε θύμα διαπλοκής αφού την ώρα που ηταν να τρεξει του έβαλαν μια μεγάλη παραγγελία σουβλάκια. 

PAN CARS
O Mώρος μεγάλος νικητής με το Ι.Ο.(ιστορικό όχημα) HPI μπροστά απο τα σύγχρονα Xray X10 των Καζόγλου και Παπαδόπουλου. Στην 3η θέση ο μικρός Ιωαννίδης με το δανεικό δωδεκαράκι του fanatix. Αξιοπρεπής, πολύ ήσυχος,σωστός σαν επαγγελματίας σε όποια κατηγορία τρέχει ο μικρός Στράτος Μώρος. Το μέλλον του ανήκει σίγουρα. Ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι.  

TC 17,5
Tο φαβορί Αμαξάς κέρδισε εύκολα όπως ήταν αναμενόμενο. Επειδή πολλά λέγονται αναφέρω ότι ο τεχνικός έλεγχος βρήκε σύμφωνο με τους κανονισμούς το αυτοκινητο,το καπάκι, το μοτερ, το speedo και τα λάστιχα του. Τα υπόλοιπα δεν μας ενδιαφέρουν. Επίσης για όλους και για όλες τις κατηγορίες(όπως νιτρο στοκ που ναι μεν τα μοτερ ειναι hpi αλλά ελεύθερα στο tuning) αναφερω οτι κάνουμε αυτούς τους αγώνες για την παρέα και τη διασκέδαση. Τώρα αν κάποιος πιστεύει οτι κάνοντας μαιμουδιές για να κερδίσει ενα κύπελλο jumbo και λίγη δημοσιότητα στα social media κοροιδεύει κάποιον άλλο εκτός απο τον εαυτό του είναι γελασμένος. Ο Μπάτας 2ος και ο Παπαδόπουλος 3ος πηρε το αιμα του πίσω για τα pancars απο αυτο το αλητάκι της πίστας που λέγεται Καζόγλου.Tο καλύτερο όμως to αφήσαμε για το τέλος, οι τρείς junior Ιωαννίδης, Κούτρας και Μανωλίκας η ελπίδα μας για το μέλλον. 

TC modified.
Οι γρήγοροι των ηλεκτρικών έδωσαν μεγάλες μάχες με τελικό νικητή τον Μπάτα με 2ο έναν πολύ δυνατό Παπαχρήστο που έφτασε στην πηγή αλλά νερό δεν ήπιε. Ο Βελαώρας μονιμοποιείται στο βάθρο. Πιστεύουμε οτι όλοι οι οδηγοί είχαν μια ευχάριστη και εξαντλητική Κυριακή. Το Πρωτάθλημα θέλει ακόμα 2 αγώνες για το τελος του. Ετοιμαστείτε. Σας περιμένουμε όλους για ένα καλό φινάλε.