A+ A A-

XRS'17 rd8 22/10/17

  • Κατηγορία: FRT News
NITROSTOCK 2

(οι φωτο διαλέγονται με τα κριτήρια Ομορφιά οδηγού και Μπλούζα !!!) 
O 8os αγώνας του XrayRacingSeries Greece'17 έγινε..
...  την προηγούμενη Κυριακή.  

XRS TC MODIFIED
O Παπαχρήστος πήρε την pole και μετά ήρθε μια ιπτάμενη παντόφλα και αναγκαστηκε να φύγει. Νικητής ο Ιωαννίδης κερδίζοντας μόλις τα 2 τελευταία σκέλη. Ο Διαμαντής είχε μια δύσκολη μέρα, τον βρήκε και ο Νεραντζής μόνο κι απροστάτευτο στη μέση της ευθείας και του ίσιωσε το ζύγισμα του αυτοκινήτου. Παρ'ολα αυτα ο Αργίτης πρωταθλητής XRS πήρε τη 2η θέση μπροστά απο τον γκρινιάρη φίλο του Κιντή(σ εμένα δεν γκρινιάζει-μεταξύ τους αυτά). Ο Νεραντζής  αφού έδωσε δουλίτσα στο μαγαζί έκανε τις δοκιμές του κι έβγαλε τα συμπερασματά του. Ο Καζόγλου δεν άντεξε να κόβει ιμάντες και τα παράτησε. Γενικώς ολοι δούλεψαν για τον Ιωαννιδη.

XRS PANCARS
Ο Καζόγλου μετά τα συνεχόμενα λαθάκια-γλυστριματακια χάρισε τη νίκη στο κουμπαράκι του Παπαδόπουλο που δεν αφήνει τέτοιες ευκαιρίες να πάνε χαμένες. Ο Νικολακόπουλος δοκίμασε το καινούριο του Χ10'18  εκανε το best lap αλλα τελικά έμεινε 2ος μέχρι να το βρει.

XRS NITRO STOCK
O Πάνος Θεοδωρόπουλος απειλήθηκε για λίγο απο τον Διαμαντή που είχε έρθει ορεξάτος αλλά η γραμματεία-αλυτάρχης δεν θα αφηνε το παιδάκι απροστάτευτο και έδωσε εντολή να καεί το μπουζί. Ο "ψαράς" Τσατσάμης είπε στον τελικό θα πάω καλά και όντως βγήκε 2ος. Ο μικρός "σφυριχτρακης"Καλαντζάκης έκανε κανα δυο λαθακια κι ενω μπορούσε για 2ος έμεινε στην 3η θέση. Δεν πειράζει έχουμε πολυ δρόμο ακόμα. Στα νίτρο έτρεξε κι εκείνος ο ερωτύλος ο Δρακόπουλος που το μυαλό του σίγουρα δεν ήταν στον αγώνα αλλα στο κινητό και στην κοκκινομάλλα. Καλά περάσαμε και σ'αυτή την κατηγορία και οι μικροί μας όσο πάνε και βελτιώνονται με απίστευτα γρήγορο ρυθμό.

XRS TC 17,5
Μάλλον η πιο ζόρικη κατηγορία για το φετινό πρωτάθλημα αφου οι 2 πρωταγωνιστές ισοβαθμούν κι όλα κρίνονται στον τελευταίο αγώνα. Ο Ιωαννίδης παρα λίγο κέρδισε, ο Παπαδόπουλος παρα λίγο έχασε στον 8ο αγώνα παρα πολύ κοντά οι δυό τους. Ο Ζωγόγιαννης 3ος έκανε ενα πολύ καλό αγώνα και μάλιστα κέρδισε κι ένα σκέλος. Ο Καζόγλου δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το ρυθμό έμεινε λίγο πιο πίσω. Νεραντζής, Στάντζος, Κακαρίκος στο δικό τους ρυθμό στη δική τους κόντρα.

XRS X1
O μετρ της κατηγορίας Κιντής δεν άφησε περιθώρια σε κανέναν σε αυτό τον αγώνα. Εφυγε μπροστά και τέλος. Παπαχρήστος μάλλον πρωταθλητής αλλά δεν μπόρεσε να αντιδράσει στην επίθεση του Κιντή. Ο Διαμαντής είπαμε είχε μια δύσκολη μέρα.

XRS RALLYE GAME
Η φασαριόζικη κατηγορία του XRS. Πρωταγωνιστής ο Ανδρέας Κούτρας που κέρδισε πολύ άνετα με 2ο τον Χριστοδούλου που πήγαινε βόλτα την οικογένεια. Στην τρίτη πολυπόθητη θέση του βάθρου ο Γιαννακόπουλος με τον καλύτερο και πιο σαστισμένο μηχανικό. Ο Δαδίτσος ο Κώστας με τον Βιτζηλαίο μηχανικό είπαν να κάνουν τον αγώνα και μετα τη λήξη του να σφυρίξουν το μοτερ να πάνε πιο γρήγορα. Καλή τακτική. Εμφανίστηκε ο Κρητικός με μηχανικό το γιό του και πήγε καλαααα. Ο Νικολάου πολύ δυνατός με το πιο πεινασμένο καπάκι opel calibra που άνοιξε και ήθελε να φάει όποιον ήταν μπροστά του. Ο Σπυρόπουλος μας έφτιαξε το κέφι με το μαύρο αγγλικό mclaren του, και ο Σαντοριναίος με τη ferrari του είχε κάποια μικροθεματάκια μοτερ, αυτοκινήτου, τηλ/σης, οδηγού, μηχανικού και κάτι αλλα μικρά.


Μια καλή μέρα με πολύ κόσμο, πολλές κατηγορίες όλων των ειδών τα αυτοκίνητα και όλων των ειδών τους ανθρώπους, όλα αυτά στην FRT και στο XRS μπορείτε να τα ζήσετε. Δείτε το ημερόλογιο για την επόμενη μοντελομέρα σας !!!!.