A+ A A-

Nitro stock 12-5-13

  • Κατηγορία: FRT News
nitrostock3
Εγινε με επιτυχία χθες ο 1ος αγώνας Nitro stock. Εγινε για..... ....1η φορά αγώνας ΜΟΝΟ για stock κατηγορια με ενιαιο κινητήρα και hpi scale καπακι. Η πιστα γεμισε απο BMW M3, Ford Mustang, TVR, Ford GT40, Suzuki, Toyota Supra, Subaru κλπ. κατι που ηταν πολυ διαφορετικο και ομορφο απο οτι εχουμε συνηθισει με τα ακρως αγωνιστικα καπακια χωρις χαρακτηρα. Ο Σωτηροπουλος Σπυρος εκανε ενα φοβερο χρονο στα προκριματικα που δεν απειληθηκε ποτε  Εκπληξη ο Βοβλας που με 2η θεση στην εκκινηση δειχνει οτι του αρεσει η κατηγορια. Στον τελικο τωρα ο Σωτηροπουλος εφυγε μπροστα με καταιγιστικο ρυθμο και πιο πισω γινοταν μαχες για τις αλλες θεσεις. Ολοι αναρωτιομασταν ποσο θα αντεξει το μοτερ του με αυτο το ρυθμο.Στο 16 ακριβως οπως του ειπε ο Αργυρης εσβησε εχασε μερικες θεσεις αλλα προλαβε και τις καλυψε αργοτερα. Στη δευτερη θεση ο Παπαματθαιου εδινε τη μαχη του και θα ηταν πολυ ενδιαφερον να δουμε την καταληξη του αγωνα ΑΝ ...δεν ξεκινουσε η βροχη. Τα αυτοκινητα αρχισαν να γλυστρουν, οι οδηγοι να παιδευονται και ο αγωνας να μην σταματα. Ολες οι θεσεις αλλαξαν. Ο Παπαματθαιου ανεβηκε πρωτος με βροχινα λαστιχα και αφου ο Σωτηροπουλος βγηκε και ο Βοβλας 2ος με τον Κρασσα Ford GT40 "περλε" στην 3η θεση. 
Ο Παπαματθαιου κυριαρχος της κατηγοριας για αλλη μια φορα εστω και με βροχη.
Ο Βοβλας mugen με επισημο πιτερ τον ιδιο τον D.Koutras racing ελιωσαν στο στρωσιμο ολο το Σαββατο και εφεραν βαθρο.
Ο Κρασσας serpent παλεψε με τον μηχανικο του, τον ετρεξε αλλαξαν λαστιχα και τελικα βαθρο. Κερδισαν και το πιο ομορφο καπακι με δωρο ενα καινουριο για τον επομενο αγωνα.
Ο Χριστοπουλος sepherd με τον πιτσιρικα του και τον Sakis 4η θεση και δωρακι.
Ο Ποντικης ειναι ο πιο μικρος junior stock οδηγος
Ο Σπυρου αναμνηστικο δωρακι για τη συμμετοχη με το ομορφο κοριτσακι του που μαλλον μοιαζει της μαμας του τοσο ξανθο που ειναι.
Ο Τσιστας εφερε μηχανικο στην πιστα κατευθειαν απο την πιστα.
Ο Παναγιωτου σκεφτοταν το ποδηλατο και εβαλε τις ροδελλες αλου γι'αλλου.
Ο Τσατσαμης - TVR με επαγγελματικη εμφανιση και ομορφα μπλουζακια.

Πραγματικα περασαμε καλα, διασκεδασαμε διαφορετικα, θα ηταν καλυτερα χωρις βροχη, αλλα θα το συνεχισουμε γιατι εχει πολυ πλακα. Επομενο ραντεβου στις 2 Ιουνιου. Μεχρι τοτε ετοιμαστε τα εργαλεια σας:):)