A+ A A-

XRS'22 31/10/21

  • Κατηγορία: FRT News
251397742 2402399269892887 4081900782992487340 n
Την Κυριακή 31/10/21 έγινε ο 1ος αγώνας για το νεο πρωτάθλημα XrayRacingSeries για τη σεζον 2021-'22. 
Η ημέρα περιελαμβανε τα εξής...

1/8 νιτρο GT
τα οποια κερδισε στο τελευταιο λεπτο του 30λεπτου τελικου ο Βασιλειαδης με το πιστο του Xray. Στη 2η θεση ενω ηταν 1ος για 29 λεπτα τερματισε ο Μαρουγκας και αυτος με xray. O Πιπερογλου εκλεισε την τριαδα του βαθρου με σταθερη οδηγηση με το νεο του Gimar. Ακολουθησε ο Σπυροπουλος με serpent ο Βωβος με sworks o πρωτοεμφανιζομενος Λιακακος με sworks και ο Τερικογλου με xray. O αγωνας κυλησε ομαλα και ανετα μεσα στο χρονοδιαγραμμα οπως γινεται συνηθως στους αγωνες του XRS. Τιποτα το συνταρακτικο περα απο πολυ οδηγηση, πολυ συναγωνισμο, πολλα διαφορετικα αυτοκινητα, πολλους οδηγους, μηχανικους και φαν της κατηγοριας, πολυ γελιο, πολυ κλαμα απο τα πολυ γελιο, πολυ μπυρα, πολυ καλο καιρο, πολλα νεα μοτερακια, πολυ γκαζι, πολυ κρατημα, πολυ καθαρη πιστα, πολυ πρασινη πιστα, πολλη αγωνια, πολλη κοντρα για ολες τις θεσεις. Τιποτα το συνταρακτικο παρα μονο τα συνηθισμενα του XRS.

1/8 GT ηλεκτρικα τα οποια κερδισε ο Κωστρογλου στο τελευταιο μολις πενταλεπτο απο τον πολυ καλο Κωστοπουλο και 3ο τον παλιο καλο Δαδιτσο(πως λεμε παλιο καλο κρασι ή ο παλιος ειναι αλλιως ή πισω εχει η αχλαδα την ουρα...ασχετο? οχι γιατι ο Δαδιτσος ηταν πολυ καλος και παραμονευε το λαθος των μπροστινων του). Τεταρτος ο πιπιλας Αλνειμι που ηρθε τελευταια στιγμη με μια πιπιλα στο καπακι αλλα ετρεξε και μαλλον φχαριστηθηκε γιατι μας ειπε ξανα και ξανα thank you. 5ος το πουλεν μας ο λατρειας Περιαλης με το πιο ωραιο και πιο γρηγορο αμαξι της πιστας φυσικα xray. H κατηγορια ειναι παρεξηγημενη ακομα και απο μενα μεχρι που οδηγησα ενα τετοιο. Παρα μα παρα μα παρα πολυ ωραιο. Απο τις πιο ωραιες κατηγοριες της πιστας. Δυνατα με αστειρευτη ροπη, ταχυτητα, κρατημα, μεγεθος τελειο για FRT. Μειονεκτημα η τιμη της πρωτης αποκτησης για την κατηγορια αλλα η συνεχεια σε αποζημιωνει με τα λιγα εξοδα. Πιστευω οτι η κατηγορια θα ανεβει πολυ γιατι ειναι πολυ ευχαριστη και δεν χρειαζεται εξτρα βοηθεια αλλου ατομου για ανεφοδιασμους κλπ.

1/10 pancar και fwd τα οποια κερδισε και τα 2 ο αλλος λατρειας Κατσιγιαννης. Ο Ιωαννιδης Κ. λατρείας no.3 ειχε μακραν το πιο ωραιο καπακι volvo 850 στα μπροστοκινητα. Και οι 2 κατηγοριες τρεχουν 10λεπτα. Το ξεκινησαμε για πλακα αλλα δοκιμασαμε μια μπαταρια και πραγματικα ειναι παρα πολυ. Δεν τελειωνει με τιποτα το δεκαλεπτο. Ετρεξα fwd και σκεφτηκα "μαλλον εχουμε τελειωσει" και μετα ακουω απο τη γραμματεια "εχετε κανει 7 λεπτα 3 ακομα". Αν καποιος ετρεξε και τις 2 κατηγοριες τοτε θα εφυγε απο την πιστα ρεταλι. Ο Καζογλου τα εδωσε ολα αλλα δεν καταφερε τελικα να περασει πρωτος και στην 3η θεση ο Δρακοπουλος. Ο Περιαλης ελιωσε με 2 κατηγοριες παρομοιως και ο Ιωαννιδης Κ. και ο καλυτερος ολων ο κεραυνος Μcqueen Μπρουμας Σταυρος. Ο μικρος μας το παλευει και αγωνα με τον αγωνα παει καλυτερα αλλα σπουδαιοτερο απ ολα ειναι στην πιστα με το αγωνιστικο μπλουζακι του, με το αγωνιστικο καπακι του, στον καθαρο αερα του βουνου με τα αλλα 2 σιγμα τον μπαμπα του Σταθη και τον αδερφο του Στεφανο που τον νευριαζει απιστευτα αλλα αδερφια ειναι τι να κανουμε ?  Μπραβο ρε Σταθη.   

Συγχαρητηρια σε ολους για τον πολυ ομορφο αγωνα.
Συγχαρητηρια που εισαστε ωραίοι οδηγοι, χομπιστες, αγωνιζομενοι και πανω απ'ολα ανθρωποι. 
Επομενος αγωνας 5/12. Μεινετε συντονισμενοι στο ημερολογιο της σελιδας για τυχον αλλαγες.